Aanpassingen in versie 9.6

1. Avg aanpassingen
  2. Digitaal dossier aanpassingen
  3. U kunt rappellen aanmaken met een datum x-maanden voor de einddatum.
    Het formaat van de tijdsduur is dddd:hh:mm (dagen/uren/minuten). Indien u de tijdsduur vooraf laat gaan door het min-teken dan zal de rappeldatum worden bepaald a.d.h.v. de einddatum van de post. In onderstaand voorbeeld zal de rappeldatum 1 maand voor de einddatum zijn.
    Tevens is er een menu bij gekomen om snel een rappeltijdsduur in maanden of jaren aan te maken.
  4. Er is een nieuwe actie toegevoegd genaamd ' Verwijder BKR'. Deze actie zal alle BKR-informatie verwijderen van de klant.
  5. Er is nu een apart scherm voor Financial lease producten. Per gebruiker kunt u instellen of het nieuwe scherm of het huidige scherm gebruikt dient te worden. Informeer bij Fitsolutions hoe u het nieuwe scherm kunt gebruiken. De schermlayout kunt u hier vinden.
  6. Als een hoofddossier verwijderd gaat worden zal ook worden gevraagd of het digitale dossier verwijderd dient te worden. Dit kunt u nog per folder opgeven.
  7. Er zijn nieuwe rechten toegevoegd.

'Dossiers unlocken' is nu een apart recht en valt niet meer onder 'risky business'.
    U kunt ook de rechten op gebruikersgroepniveau aanpassen. Alleen de rechten die u 'aan' of 'uit' zet worden voor alle gebruikers uit die groep aangepast. De rechten die u ongewijzigd laat worden dus niet aangepast bij de gebruikers.