Eigen klantprofiel-document

U kunt in Maexadvies uw eigen klantprofieldocument instellen.
Als u op de button klantprofiel klikt dan wordt het document eerst gekopieerd naar het digitaal dossier van de klant en wordt vervolgens geopend.

U kunt ieder type document selecteren. Dit doet u in het instellingenscherm
menu: Bestand > Instellingen tabblad klantprofiel.

Bovenin selecteert u dat u uw eigen klantprofieldocument wilt gebruiken en onderin geeft u de locatie aan waar dit document is opgeslagen.