Fitsolutions Maexadvies

Home > Maexadvies

MAEX: Uitleg InkomensTerugval Calculator (ITC)

Om de ITC in Maex te kunnen gebruiken dient u eerst een addendum te ondertekenen. Aansluitend wordt dan door FIT Solutions de module in Maex geactiveerd.

Is dit bij u nog niet gebeurd? Neem dan contact met ons op.

Klik hier voor een voorbeeld van een rapport (in PDF formaat)

Uitleg:

1) Open eerst een lening/financiering scherm.

2) Klik vervolgens aan de linkerkant van het scherm op de keuze: 'Inkomensterugval'

3) U komt in een scherm waar u nog een aantal zaken kunt of moet invoeren:

4) Als u het scherm correct heeft ingevoerd klikt u op de knop verzenden. De gegevens worden nu naar de webservice verstuurd. Zodra het rapport (pdf) gegenereert is krijgt u een melding in Maex. Het rapport wordt direct met de PDF reader geopend.

5) U kunt het rapport later altijd nog oproepen via het digitale dossier van een klant. Het digitale dossier is benaderbaar vanuit het geopende dossier via de rode PDF knop.

Voor een nadere uitleg van het digitale dossier klik hier.